Guide till Sim-VM 2024 i Doha – Deltagare & Speltips

Guide till Sim-VM 2024 i Doha – Deltagare & Speltips

Sim-VM 2024 i Doha, Qatar, är en av de mest efterlängtade händelserna i simvärlden, där världens bästa simmare samlas för att tävla om globala titlar. Nedan följer en professionell guide om tävlingarna, programmet, odds, och speltips för mästerskapet.

sim vm odds arena

Tävlingar och Svenska Deltagare

Datum: 11–18 februari 2024
Plats: Aspire Dome, Doha, Qatar

Sverige skickar ett starkt lag till mästerskapet, med Sarah Sjöström i spetsen som guldfavorit på sina distanser. Andra namn att hålla ögonen på inkluderar Michelle Coleman, Louise Hansson, och Erik Persson.

Tävlingsprogram

Mästerskapet sträcker sig över åtta dagar med en mängd olika discipliner, från 50 meter fjäril till 1500 meter fritt och lagkapp. Finalerna för de mest framträdande grenarna, där Sjöström deltar, äger rum mot slutet av mästerskapet.

Höjdpunkter i Svenska Tävlingarna:

  • 50 meter fjäril (Damer): Final lördag 17/2
  • 50 meter fritt (Damer): Final söndag 18/2
  • 100 meter fritt (Damer): Final fredag 16/2

TV-Tider

SVT har rättigheterna att sända mästerskapet i Sverige. Provtillfällena börjar vanligtvis på morgonen medan slutpassen sänds under eftermiddagen och kvällen, svensk tid.

Odds och Speltips

Även om specifika odds för Sim-VM ännu inte är släppta, kan man förvänta sig att Sarah Sjöström kommer att ha låga odds för guld på sina distanser, givet hennes dominerande prestationer historiskt. För andra svenska simmare kan odds vara mer fördelaktiga, vilket ger möjligheter till intressanta spel.

Speltips:

  • Säkra Spel: Satsa på Sarah Sjöström för guld på 50 meter fjäril och fritt.
  • Högre Risk: Spela på svenska medaljer i lagkapp och andra individuella grenar där Sverige har starka utmanare.

Sammanfattning

Sim-VM i Doha erbjuder spännande tävlingar med chans för svenska framgångar, särskilt från Sarah Sjöström. Med rätt förberedelser och strategi kan detta mästerskap bli minnesvärt för både deltagare och åskådare. Glöm inte att hålla koll på de senaste oddsen och anpassa dina speltips därefter för att maximera dina chanser till framgång.

Här är några användbara webbsidor:

/Vm-odds.se

Anna

Kommentarer är stängda.