Om du fått upp ögonen för livebetting och tycker att det är det allra roligaste och mest spännande sättet att betta så kommer du behöver förhålla dig till liveodds. Det blir förstås lite speciellt eftersom oddsen snabbt förändras. Det innebär att du inte kommer ha samma långa tid på dig att göra analyser och jämföra statistik med odds för att se om ett spel är värt att spela. Istället får du invänta ett fördelaktigt odds och spela på lite andra typer av spel än du gör när du håller på med traditionell betting. När du livebettar öppnas det upp för spel som inte är tillgängliga före match, men eftersom oddsen även där förändras snabbt gäller det att du har goda kunskaper om den sport du spelar på. På så sätt kan du snabbt avgöra om ett visst odds är bra eller inte.

Odds som förändras gynnar dig

Att spela med hjälp av liveodds kan förstås verka lite skrämmande till en början. Du hinner knappt börja titta på oddsen innan de har ändrats helt. Vi tycker att du ska se det som en möjlighet istället för att se det som något som skrämmer dig. Att oddsen förändras så snabbt gör nämligen att statistiken och analysen bakom oddsen som presenteras inte är lika stark och det finns därför större chans för dig som spelare att lyckas få syn på ett riktigt spelvärt och bra odds. Du har med andra ord större chans att lyckas ta hem en riktig storvinst utan att behöva spela på något totalt osannolikt.

live betting

Viktigt att tänka på

Som tidigare nämnts är liveodds främst till din fördel om du kan en hel del om det du spelar på. På så sätt kan du snabbare haka på och spela om du ser ett bra odds. Säg till exempel att du ska spela på vilken spelare som kommer att göra nästa mål, och du ser att en av spelarna ser riktigt het ut idag. Just den spelarens odds kanske är högre än förväntat under några sekunder, och just då ska du naturligtvis passa på att spela. På så sätt kan du få bra utdelning på dina kunskaper.