Detta kan du betta på online

Detta kan du betta på online

Sportbetting online är en välkänd spelform men vad är det egentligen du kan betta på? De flesta som har sett spelkupongerna som finns i spelbutikerna vet att det går att spela på 1, X eller 2 på olika matcher, det vill säga resultat efter full tid. Man missar dock stor del av spänningen och många chanser till vinst om detta är det enda man spelar på. Det finns gott om andra spännande möjligheter. Vilka spelchanser som finns beror förstås på vilken sport du väljer att betta på, men här ska vi gå igenom några olika alternativ.

Mål, spelare, hörnor och mycket annat

När du börjar betta på matcher och tävlingar kommer du inse att du har en mängd möjligheter. Exakt vilka spelmöjligheter du har beror på om du spelare före matchstart eller om du även spelar under matchens gång. Du kan bland annat spela på vilket lag som kommer göra matchens första mål, vilken spelare som kommer göra matchens första mål, hur många hörnor som kommer dömas ut under matchen, att fler än X antal mål ska göras eller färre än X antal mål. Du kan också spela på sådana saker som gula och röda kort. Om du spelar på en ishockeymatch kan du spela på resultat inräknat övertid och straffar. Under matchens gång går det också att spela på vilket lag som kommer att göra nästa mål.

betta på nästa mål

Spela på flera sätt

Eftersom det finns så många alternativ när man ägnar sig åt sportbetting kan det vara roligt att testa olika saker. Även om du redan har spelat på slutresultatet behöver du inte nöja dig med detta och strunta i övriga spel. Sprid istället dina risker och satsa lite på flera olika saker. Se också till att utnyttja dina specialkunskaper så att du spelar på de saker som du anser dig ha hyfsat bra koll. Om du till exempel spelar på en innebandymatch och vet att det ena laget alltid är som bäst i början och tappar mot slutet, kanske du spelar på att de kommer göra matchens första mål, men att motståndarlaget kommer göra matchens sista mål.

Anna

Kommentarer inaktiverade.