Här spelas VM 2020

Här spelas VM 2020

vm odds

Även om det kan kännas som att 2019 knappt har börjat kan det ändå vara spännande att blicka framåt mot 2020 och de mästerskap som kommer arrangeras då. Naturligtvis finns det flera intressanta och spännande världsmästerskap som kommer gå av stapeln nästa år. Kanske vill du redan nu börja följa sporterna, så att du har full koll på alla aktörer när det är dags för VM.

Ishockey-VM i Schweiz

I maj 2020, närmare bestämt från 8 maj till 24 maj, kommer världsmästerskapet i ishockey för herrar spelas i Schweiz. Matcherna kommer spelas i Lausanne och Zürich och Sverige kommer att spela sina gruppspelsmatcher i Lausanne. Sverige kommer att spela i Grupp A där även Kanada, Danmark, Slovakien, Tjeckien, Vitryssland, Tyskland och Storbritannien hamnar.

vm turneringar 2020

VM 2019 blev ingen succé för Tre Kronor, men kanske är det dags att återigen hamna högst uppe på prispallen 2020. Att förbereda sig inför VM är naturligtvis svårt för dig som bettar eftersom det inte förrän dagarna innan mästerskapet brukar stå klart vilka spelare som ansluter till de olika lagen. Du kan dock se till att hålla bra koll på de olika spelarna genom att följa de största hockeyligorna som NHL, KHL och SHL under hela säsongen.

Hockey-VM även för damer

Även damerna spelar ishockey-VM 2020 men deras världsmästerskap går av stapeln i Kanada i april. USA bär naturligtvis favoritskapet som regerande mästare men även här gör du klokt i att följa spelare och lag både i landskamper som turneringar och naturligtvis i seriespel.

Totalt kommer tio lag att delta i damernas ishockey-VM 2020 och naturligtvis håller vi alla tummarna för att det ska bli ett mästerskap fyllt av succé och framgång för vårt svenska landslag.

Innebandy i Finland

Ett annat spännande världsmästerskap som kommer gå av stapeln 2020 är VM i innebandy. Matcherna kommer spelas i Finland och det blir naturligtvis lika spännande som vanligt att se vilket landslag som kan titulera sig världsmästare när VM är över. Sannolikheten är stor att det precis som så många andra år blir antingen Sverige eller värdnationen Finland som tar hem guldet, men det kan man naturligtvis aldrig veta säkert och här finns det förstås möjlighet till storvinst för den som spelar på höga odds, om något annat lag skulle kamma hem vinsten i finalen.

Anna

Kommentarer inaktiverade.